Το μοτίβο του Μπότο και το χαμόγελο του Ράζβαν

Η ποδοσφαιρική εκπαίδευση τον μεταγραφών έπιασε τόπο

Αν κάποιος παρατηρήσει τα βιογραφικά των περισσοτέρων θα δει πως υπάρχει ένα μοτίβο. Πιο συγκεκριμένα, έχουν θητεύσει σε κορυφαίες ακαδημίες-Β ομάδες του πλανήτη.

Ο Ράφα Σοάρες εκπαιδεύτηκε στην Πόρτο. ο Μπαλντέ, στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ο Κροάτης κίπερ Κοτάρσκι, έμαθε τα μυστικά της θέση στον Άγιαξ, ενώ ο Ντάντας θήτευσε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και αγωνίστηκε στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Επίσης, ο Αντρέ Ρικάρντο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπενφίκα.

Με λίγα λόγια όπως φαίνεται, ο Μπότο έψαχνε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν εκπαιδευτεί από κορυφαίες ακαδημίες, αλλά δεν πήραν την ευκαιρία που έψαχναν.

Η εκπαίδευση τους σε κορυφαίες ακαδημίες τους έχει δώσει ποδοσφαιρική εκπαίδευση, που τους βοηθά απίστευτα μέσα στο γήπεδο, αλλά τους δίνει και τη δυνατότητα να κατανοούν εύκολα τα θέλω του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος έχει να το λέει πως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να καταλάβουν αυτό που τους ζητά, κάτι που κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

πηγή: inpaok.com

Original article: Το μοτίβο του Μπότο και το χαμόγελο του Ράζβαν.



source https://sport.news-24.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%af%ce%b2%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bc%cf%8c%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85/