Πεναρόγια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο και την νέα σεζόν»

Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού, αναφορικά με την κάλυψη του κενού στην θέση “4” που άφησαν πίσω τους οι αποχωρήσεις των Πρίντεζη, Ζαν Σαρλ και Έισι, όμως ο προπονητής της Μπασκόνια, Τζοάν Πεναρόγια, έρχεται να… μπλέξει τα πράγματα.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον τεχνικό των Βάσκων, ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπασκόνια και την νέα σεζόν.

Δεν έχω κάποιο άλλο νεότερο για την περίπτωσή του. Ο Άλεκ Πίτερς έχει συμβόλαιο, είναι σημαντικός για την ομάδα και μου αρέσει ως παίκτης. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι στο διαδίκτυο γράφονται πολλά, να θυμίσω εδώ ότι πριν από δύο βδομάδες λέγανε ότι υπογράψαμε τον Ρόλαντς Σμιτς, κάτι που δεν ισχύει. Το παιχνίδι της είδησης είναι καλό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει υπομονή σε πολλά πράγματα. Σήμερα, ο Άλεκ Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια” ανέφερε χαρακτηριστικά στη “Noticias de Alava” ο Τζοάν Πενιαρόγια για τον Άλεκ Πίτερς.

Βέβαια, τα λόγια του Πεναρόγια προκαλούν εντύπωση, καθώς, η ίδια η Μπασκόνια, με ανακοίνωση της το 2020 έκανε λόγο για διετές συμβόλαιο με τον 27χρονο παίκτη ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα έχουν ισχυριστεί οι ίδιοι οι Βάσκοι, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

πηγή: rednews.gr

Original article: Πεναρόγια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο και την νέα σεζόν».



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bf-%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1/