Παναθηναϊκός: «Δύσκολη η αγορά για προπονητή – Τα δεδομένα με τους ξένους»

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο Τόλης Κοτζιάς ανέλυσε τα δεδομένα στο μπάσκετ μετά την … επιστροφή Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο και τόνισε πως η αγορά είναι πολύ δύσκολη για την εύρεση προπονητή.

Αναλυτικά:

«Κυριακή βράδυ, βγήκε η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είναι, πλέον, πίσω στην ΚΑΕ και είπε πως ” τα καλύτερα έρχονται ”. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις προπονητή σε μια τόσο στενή αγορά. Και ένα μήνα πριν να είχε αναλάβει ο Γιαννακόπουλος, πάλι δύσκολο θα ήτανε. Οι φίλοι της ομάδας έχουν μάθει με προπονητές επιπέδου Ομπράντοβιτς, Αταμάν, Ιτούδη.», ανέφερε αρχικά.


«Σφαιρόπουλος δεν υπάρχει, ο Ράντονιτς δεν έχει υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα και είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού. Στο Βελιγράδι λένε πως θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους. Θα ήταν καλή περίπτωση, πάντως, για τους πράσινους. Ο Μίτροβιτς δεν ενθουσιάζει, αλλά είναι έμπειρος. Ο Ζντοβτς ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Ο ντε Ραφαέλε έχει δύο πρωταθλήματα με τη Βενέτσια. Αυτή είναι η ”εικόνα” της αγοράς. Ο Περάσοβιτς μένει στην Ούνικς Καζάν.»

«Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει προπονητή και να συνεχίσει με το ρόστερ. Έχει πάρει τον Λι, έχει Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη. Αν πάρει τον Καλάθη, κοιμάται ήρεμος, γιατί έχει κλείσει τη θέση «1». Θα πολεμήσει όποια τύχη έχει ο Παναθηναϊκός. Τους επόμενους παίκτες θα τους δούμε, μετά την πρόσληψη προπονητή. Υπάρχει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που βρίσκεται κοντά στο Τριφύλλι.»


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός: «Δύσκολη η αγορά για προπονητή – Τα δεδομένα με τους ξένους».



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf/