Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον κορμό των έμπειρων

Μετά και την συμφωνία με τον Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Ζοσέ Μπότο να επιχειρεί μια μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ του Δικεφάλου, πετυχαίνοντας παράλληλα και τον στόχο της παραμονής έμπειρων παικτών.

Μετά την παραμονή των Σβαμπ, Βιεϊρίνια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, διατηρώντας στο ρόστερ του ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Προεξέχοντος του αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια, οι Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Νέλσον Ολιβέιρα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να βάλουν στο κλίμα τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Έτσι, δημιουργείται στο ρόστερ του Δικεφάλου ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, με το οποίο θα δουλέψει στην Ολλανδία ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να «χτίσει» τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

πηγή: inpaok.com

Original article: Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον κορμό των έμπειρων.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%8c-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%89/