Παναθηναϊκός: Ακόμα δεν τον έχει… ξαμολύσει ο Γιοβάνοβιτς!

Κρίμα που δεν σκόραρε στην Κρήτη ο Γιώργος Βαγιαννίδης για να συνεχίσει το σερί των εγκωμιαστικών σχολίων που ακούει από το καλοκαίρι. Ο μικρός αρέσει στην εξέδρα αλλά ακόμα ο προπονητής του δεν τον έχει…ξαμολύσει.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Βλέπετε σε αντίθεση με τους οπαδούς που αρέσκονται να κοιτούν περισσότερο τι κάνουν οι παίκτες με τη μπάλα, οι τεχνικοί των συλλόγων νοιάζονται περισσότερο τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές του όταν πρέπει να καλύψουν χώρους, χωρίς να έχουν κατοχή.

Επειδή ανά εβδομάδα στην Ελλάδα οι προπονητές νιώθουν ότι κρίνεται το ψωμί τους και το μέλλον τους, το πρώτο πράγμα που βάζουν στο ζύγι είναι (ειδικά στους αμυντικογενείς ρόλους) το πώς συμπεριφέρονται οι αθλητές τακτικά. Ο Γιώργος έχει προοπτική και ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Κώτσιρα όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν είναι χαφ ή μπακ.

Επίσης είναι αδούλευτος αμυντικά, αν βρεθεί σε θέση άμυνας απέναντι σε κάποιο ντελικάτο εξτρέμ που του ορμήσει μπορείς να τον δεις να του …σπάει η μέση. Χρειάζεται να δουλευτεί ακόμα σε ατομικό επίπεδο για να δει τον χρόνο του να αυξάνεται, κάτι που σταδιακά θα τον φέρει πιο ψηλά στο rotation κι ίσως κάποια στιγμή και στο βασικό σχήμα.

Δημήτρης Στρατής


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός: Ακόμα δεν τον έχει… ξαμολύσει ο Γιοβάνοβιτς!.



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%be%ce%b1%ce%bc/