Παναθηναϊκός – Ενδεκάδα: Χαφάρες, τρία συστήματα!

Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σοβαρή ομάδα της λίγκας από την άνοιξη. Μπορεί να παίζει με ευκολία τρία συστήματα (με τρεις στόπερ, 4-3-3, 4-3-1-2) και το γεγονός αυτό δίνει στον Ιβάν την δυνατότητα να επεμβαίνει αποτελεσματικά κατά την διάρκεια των 90λεπτων.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο Σέρβος έχει την πιο γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή της λίγκας. Μπροστά Σποράρ και Ιωαννίδης μπορούν να καταθέσουν πολύ ενέργεια αλλά και να παίξουν μαζί στο βασικό σχήμα (γιατί όχι; ) χωρίς να φαίνεται το τριφύλλι ότι έχει παίκτη λιγότερο στη μεσαία γραμμή.

Από τη στιγμή που διαθέτεις χαφάρες στον άξονα τα πράγματα απλουστεύονται, τέτοιος είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ κι ελπίζουμε σύντομα να θυμηθεί τον καλό του εαυτό και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έτσι κι αλλιώς είναι πολυτιμότατος.

Ο Αϊτόρ θέτει υποψηφιότητα να βγει πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα, έχει γλυκό πόδι, φοβερά στημένα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις κινήσεις των συμπαικτών του. Για τον Παλάσιος έχουν γραφτεί τα πάντα, ενώ έρχονται …αγριεμένοι από πίσω Βέρμπιτς-Μπερνάρ για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Ομολογουμένως ζηλευτή μεσοεπιθετική γραμμή με χημεία, ξεκάθαρους ρόλους, ομοψυχία και τον Ιβάν απόλυτο αφεντικό.

Δημήτρης Στρατής


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ενδεκάδα: Χαφάρες, τρία συστήματα!.



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%af/