Παναθηναϊκός: «Δελεαστικός ο ελεύθερος Λάμπρου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην πράσινος Λάζαρος Λάμπρου θα μπορούσε να «παίξει» για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Πιο αναλυτικά το sportday.gr, αναφέρει:

Φαινομενικά, ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πια με την ελληνική αγορά. Οι ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν κλείσει και ο Σέρβος προπονητής αναζητεί πρωτοκλασάτους μέσους από το εξωτερικό.

Πάντως, κάθε κανόνας, έχει την εξαίρεση του. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος εάν εμφανιστεί στην αγορά, τότε θα εξεταστεί από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, έχει και «πράσινο» παρελθόν στο βιογραφικό του.

Αυτός είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 25χρονος εξτρέμ ανήκει στον ΠΑΟΚ, όμως το μέλλον του στην Τούμπα προβλέπεται δυσοίωνο. Μετά από αλλεπάλληλους δανεισμούς, ο Λάμπρου συζητά την αποδέσμευση του για να επιλέξει έναν πιο μόνιμο προορισμό.

Ο Λάμπρου αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, όμως έφυγε πριν ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο νεαρός επιθετικός συμφώνησε με τον Ηρακλή και ακολούθησε μία άλλη διαδρομή.

Τώρα, είναι πιθανό οι δρόμοι του Λάμπρου με το Τριφύλλι να συναντηθούν ξανά. Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει έναν ακόμα εξτρέμ για το ρόστερ, ο Λάμπρου δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα μεγάλο club και εφόσον λύσει το συμβόλαιο του, το ζήτημα θα συζητηθεί…


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός: «Δελεαστικός ο ελεύθερος Λάμπρου».



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81/