«Ψάχτηκε» για Ρονάλντο η Γαλατάσαραϊ

Πήγε να ταράξει τα ποδοσφαιρικά νερά η τουρκική ομάδα

Την απόλυτη μεταγραφική έκπληξη με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να κάνει η Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος.

Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη έχει μπει «δυνατά» στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει αποκτήσει τους Ντρις Μέρτενς και Λούκας Τορέιρα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Νασί Κιουτσούκ, η Γαλατάσαραϊ ήρθε σε επαφή με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για να τον κάνει δικό του, ωστόσο έλαβε την αρνητική απάντηση του Ρονάλντο, λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Οι φήμες για τη συγκεκριμένη μεταγραφή έγιναν έντονες μετά και το like που έκανε ο Ρονάλντο σε σχόλιο οπαδού της Γαλατάσαραϊ στο instagram που του ζητούσε να ενταχθεί στο σύλλογο.

To μέλλον του Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ παραμένει πιο αβέβαιο από ποτέ, με τον ίδιο ναι μεν να έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο φαίνεται πως ακόμη ψάχνεται.

πηγή: inpaok.com

Original article: «Ψάχτηκε» για Ρονάλντο η Γαλατάσαραϊ.



source https://sport.news-24.gr/%cf%88%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%8a/