Διπλή προπόνηση στη Μεσήμβρια

Συνεχίζεται η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων»

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία για την έναρξη της Super League χωρίς να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο μεσοδιάστημα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπει σε περίοδο προετοιμασίας για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» έχει διπλή προπόνηση σήμερα (4/8), με την ομάδα να δουλεύει εντατικά πάνω στη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Στις 9:00 θα διεξαχθεί η πρωινή προπόνηση, ενώ στις 18:45 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, προκειμένου να προπονηθούν για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα.

Μετά την επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στις προπονήσεις, σταδιακά επιστρέφει και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης. Ταυτόχρονα, θεραπεία ακολουθούν οι Ράφα Σοάρες και Χάρης Τσιγγάρας, ενώ ειδικό πρόγραμμα κάνει ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

πηγή: inpaok.com

Original article: Διπλή προπόνηση στη Μεσήμβρια.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%b1/