Κόστισε το επτάλεπτο black out (video)

Ένα από τα πιο… επεισοδιακά ματς με τον Άγιαξ

Κι όμως πέρασαν 12 χρόνια από το αλησμόνητο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Τούμπα στις 4 Αυγούστου 2010 για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, στην ρεβάνς του 1-1 στο Άμστερνταμ.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 16′, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όμως, από το 48′ μέχρι το 55′ ο Άγιαξ πέτυχε τρία τέρματα με τους Σουάρεζ, Ντε Γιονγκ και Λίντγκρεν.

[embedded content]

Ο Δικέφαλος δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 56′ ο Σαλπιγγίδης μείωσε σε 2-3 και στο 77′ ο Ίβιτς «πέτυχε» τα πόδια του Στεκέλεμπουργκ στο πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσαϊντί, στην φάση που ίσως έκρινε την πρόκριση.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ίβιτς ο οποίος ισοφάρισε στο 91′ με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής: Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Κίτρινες: Τσιρίλο (ΠΑΟΚ), Ανίτα (Αγιαξ)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84′ Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (64′ Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.

Αγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτογκεν, Λιντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (91′ Ολεγκιέν), Σουλεϊμάνι (78′ Ερικσεν), Εμάνουελσον.

πηγή: inpaok.com

Original article: Κόστισε το επτάλεπτο black out (video).



source https://sport.news-24.gr/%ce%ba%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf-black-out-video/