Ξεγύμνωμα από τα βραζιλιάνικα media στον ΟΣΦΠ

Απίθανα πράγματα με τη μεταγραφή Σκάρπα

Τα νέα από τη Βραζιλία έχουν σοκάρει τα ελληνικά media και τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Σκάρπα. Τα μεγαλύτερα δίκτυα εξηγούν τι συνέβη και ο… «κλεισμένος παικταράς» τελικά υπέγραψε στη Νότιγχαμ.

Όσο περνάει η ώρα, τόσο αρχίζει και ξετυλίγεται το κουβάρι με την ομολογουμένως περίεργη ιστορία του Γκουστάβο Σκάρπα, που όπως όλα δείχνουν υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας για τα επόμενα 3,5 χρόνια με την Νότιγχαμ Φόρεστ και το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2023, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας.

Όλα τα βραζιλιάνικα Μέσα (Gazeta Esportiva, ESPN, ΟGlobo) συμφωνούν πια ότι ο 28χρονος Βραζιλιάνος παιχταράς, τον οποίο όλοι θεωρούσαν σίγουροι για τον Ολυμπιακό, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Νότιγχαμ.

Ωστόσο, το δημοσίευμα της Globo δείχνει άλλη μία πτυχή της υπόθεσης, που αφήνει ένα περιθώριο δανεισμού του στον Ολυμπιακό: «Στην αρχή ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε περισσότερο για τον μέσο. Το συγκεκριμένο κλαμπ έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την Νότιγχαμ, τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αλλά στην πορεία των διαπραγματεύσεων, η αγγλική ομάδα έγινε το φαβορί και τελικά κατέληξε να αποσπάσει την υπογραφή για το προσύμφωνο συμβολαίου.

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμα δέσμευση: αν ο Ολυμπιακός παραμείνει στο Champions League μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς (βρίσκεται τώρα στα προκριματικά των ομίλων), ο Σκάρπα έχει την δυνατότητα να επιλέξει να αγωνιστεί στην Ελλάδα για 6 μήνες για να αγωνιστεί στην διοργάνωση.

Το συμβόλαιο, ωστόσο, είναι με την Νότιγχαμ Φόρεστ»!

Στο μεταξύ πάντως, στα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από το μεγάλο λιμάνι επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή σχετικά με το θέμα και άπαντες περιμένουν την εξήγηση του Ολυμπιακού για μια μεταγραφική υπόθεση που επί 2 μήνες φερόταν να δίνει τον λόγο τους στους πρωταθλητές Ελλάδος και τελικά να υπογράφει στην ομάδα της Premier League.

πηγή: inpaok.com

Original article: Ξεγύμνωμα από τα βραζιλιάνικα media στον ΟΣΦΠ.



source https://sport.news-24.gr/%ce%be%ce%b5%ce%b3%cf%8d%ce%bc%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1-media-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf/