Ζαν Τοντ: Βλέπουμε αγώνες Formula 1 μαζί με τον Σουμάχερ

Αναπάντεχες αποκαλύψεις για την κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ ήρθαν στο φως από τον Ζαν Τοντ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Ferrari σε μια περίοδο που ο Σουμάχερ κέρδισε πέντε συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα.

«Δεν μου λείπει ο Μίχαελ, τον βλέπω. Ναι, είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Μίχαελ. Αλλά σίγουρα, υποθέτω ότι αυτό που μου λείπει είναι αυτό που κάναμε παλιά μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τοντ πηγαίνει συχνά και επισκέπτεται την οικεία του Σουμάχερ, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει την κατάστασή του, η οποία φαίνεται ότι είναι βελτιωμένη.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σπίτι του, όπου παρακολουθείται στενά από ιατρικό προσωπικό μετά το τρομερό ατύχημα που είχε στις Άλπεις καθώς έκανε σκι. Η οικογένειά του κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό την κατάσταση της υγείας του και πολύ σπάνια μαθαίνουμε νεότερα για την υγεία του.


Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…
Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!
Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ πηγή: aek365.com

Original article: Ζαν Τοντ: Βλέπουμε αγώνες Formula 1 μαζί με τον Σουμάχερ.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b6%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%84-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-formula-1-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd/