Δεύτερο φιλικό στην Αυστρία – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας δίνει ο Παναθηναϊκός.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Σε εξέλιξη είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Τίρολο της Αυστρίας. Οι «πράσινοι» στο δεύτερο φιλικό αντιμετωπίζουν την Αλ Ντουαχαΐλ από το Κατάρ (20:00), με στόχο να βγάλουν πάνω στο χορτάρι τα πρώτα δείγματα γραφής για τη νέα αγωνιστική.

Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν ενθαρρυντικό για το «τριφύλλι», αφού στο φιλικό με την Γουότφορντ (0-0) εμφάνισαν κατά διαστήματα καλή εικόνα. Μάλιστα, οι παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς έδειξαν με το… καλημέρα ότι θα στηριχθούν στο αγαπημένο πλάνο του προπονητή τους, που εμπεριέχει κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά, διαρκή κίνηση με και χωρίς την μπάλα στα πόδια και αμυντική ομοιογένεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανός στόπερ έχει ενσωματωθεί στην αποστολή, προπονείται και δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί στο κέντρο της άμυνας. Μεταγραφικά, πρώτος στόχος αυτή την στιγμή είναι η κάλυψη στα φορ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόλις δύο κλασικοί επιθετικοί, οι Ιωαννίδης και Καμπετσής.

Έκλεισε στην Ανκαραγκουτσού ο Φεντερίκο Μακέντα.

Το κεφάλαιο Φεντερίκο Μακέντα έκλεισε οριστικά στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός φορ έπειτα από 40 γκολ (6ος στην σχετική λίστα των κορυφαίων ξένων σκόρερ της ομάδας) και τέσσερα γεμάτα χρόνια στον σύλλογο αποχαιρέτησε. Πλέον, είναι και επίσημα παίκτης της Ανκαραγκιουτσού. Το τουρκικό κλαμπ ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την απόκτηση του μέχρι πρότινος επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Δεύτερο φιλικό στην Αυστρία – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b4%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80/