Νέντοβιτς: Θα λείψει το σταριλίκι του, αλλά…

Η αλήθεια είναι ότι θα λείψει από το κοινό το σταριλίκι του Νεμάνια Νέντοβιτς, άλλωστε την τελευταία διετία δεν υπήρχε πολύ από δαύτο στα αποδυτήρια.

Ο Σέρβος διασκέδαζε ότι σε μια θρυλική ομάδα αποτελούσε το πρώτο βιολί, αλλά στο τέλος τον πήρε κι αυτόν το κύμα με την ομάδα να διάγει την πιο κακή σεζόν της από τότε που ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς διέλυσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης για να γεμίσει το ΟΑΚΑ κοινοτικό κατιμά.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο Νέντο, δείγμα αλλαγής στην ψυχολογική του κατάσταση όταν είδε ότι ένας θρυλικός οργανισμός τον επέλεξε πέρσι για μπροστάρη του σούταρε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα «καλά» ανοιχτά σουτ, τιμωρώντας συχνά τους «τζόγους» των αντίπαλων κόουτς κι αυτό στις καλές του μέρες άλλαζε το status της πράσινης επίθεσης. Αναμφίβολα ο άνθρωπος έχει καρπό από χρυσάφι.

Απόλαυσε μεγάλη ελευθερία κινήσεων από Βόβορα, Κάτας, Πρίφτη, επιθετικά προσέγγιζε σωστά τα παιχνίδια, έκανε όμως σίγουρα και λάθη τα οποία κόστιζαν.

Ειδικά στα τελευταία λεπτά κλειστών αγώνων οι αντίπαλοι τον περιόριζαν ή τον κούραζαν ο Παναθηναϊκός παρουσίαζε μια «κλειδωμένη» επιθετικά ομάδα που χρειάζονταν απεγνωσμένα τη βοήθεια του προπονητή της.

Tι να έκαναν κι αυτοί όμως όταν ο σύλλογος ήταν γαντζωμένος πάνω στον Σέρβο σταρ του; Εφόσον η ομάδα δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς την επιτυχία, ο Νεμάνια έπρεπε να τον δημιούργησε, αποφορτίζοντας ψυχολογικά οπαδούς, προπονητές, συμπαίκτες.

Το κατάφερε κάμποσες φορές αλλά όχι σε παιχνίδια που έκριναν πολλά. Στο βάθος του τούνελ κρίθηκε προτιμότερο το σωματείο να δει τι άλλες εναλλακτικές είχε για να χτίσει το επιθετικό του προφίλ λίγο διαφορετικά…

Δημήτρης Στρατής


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Νέντοβιτς: Θα λείψει το σταριλίκι του, αλλά….



source https://sport.news-24.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1/