Μία φανέλα, που ζυγίζει τόνους και είναι Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και την πολύ καλή ιδέα αναγραφής ονομάτων παικτών, που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα.

Αυτή η φανέλα είναι ξεχωριστή είναι μοναδική και θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει στο μέλλον. Χθες παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας σε έναν εκπληκτικό νέο χώρο, πίσω από το Πεδίον του Άρεως και με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας με την Stoiximan.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση να χαράξει πάνω στην φανέλα ονόματα παικταράδων, που έχουν γράψει ιστορία στην ομάδα σέβεται το παρελθόν και την ιστορία της ομάδας. Και όταν μιλάμε για έναν σύλλογο που διαχρονικά δεν έχει τιμήσει-κακώς- τους τεράστιους παίκτες, όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση, αυτή η απόφαση είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Βλέπεις τα ονόματα του Σαραβάκου, του Δομάζου, του Αντωνιάδη, του Βαζέχα, του Σισέ και άλλων μεγαθήριων που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα και ανατριχιάζεις… Πόσο μάλλον για τους παίκτες της σημερινής ομάδας, που θα φοράνε αυτή τη φανέλα, πόσο τιμητικό θα είναι.

Αυτή η φανέλα ζυγίζει τόνους, όση είναι και η αξία αυτών που την φόρεσαν και αναγράφονται τα ονόματά τους, όση είναι η αξία του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας. Για αυτό και μόνο τον λόγο η φετινή φανέλα είναι μοναδική , συλλεκτική και ας ελπίσουμε να είναι και γούρικη.

Οσον αφορά τα χρώματα και τις ρίγες, η πρώτη εμφάνιση μοιάζει με αυτή, που φόρεσε η ομάδα την περίοδο 1994-95, η δεύτερη εμφάνιση με την πράσινη φάσα μπροστά μοιάζει με την εμφάνιση την περίοδο 1999-00 της ομαδάρας του Κυράστα. Μακάρι να δούμε ανάλογη μπάλα και από την σημερινή ομάδα, αν και μία γεύση πήραμε πέρυσι σε κάποια παιχνίδια, αλλά θα υπάρξει και άλλη βελτίωση.

Βλέπω γενικά και από τα μηνύματα, που λαμβάνω ότι στους περισσότερους αρέσει η νέα εμφάνιση και το κυριότερο πλέον ο νέος χορηγός δεν θα έχει κόκκινο στο λογότυπο, αλλά μόνο πράσινο και άσπρο. Ηταν θέμα συζήτησης τα προηγούμενα χρόνια, πλέον η Stoiximan έχει πράσινο και άσπρο και έτσι και αυτό το θέμα πλέον λύνεται.

Η πρώτη εμφάνιση πιστεύω θα γίνει ανάρπαστη, αφού δεν έχει ξαναγίνει να αναγράφονται τα ονόματα τόσων παικταράδων , μία εμφάνιση που εκτός από το ότι ζυγίζει τόνους είναι και ο Παναθηναϊκός. Η ιστορία του Παναθηναϊκού.

*H ανανέωση του Σάντσες δείχνει πως ένας παίκτης κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του με την παρουσία του στις προπονήσεις, την μαχητικότητά του στα παιχνίδια και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Και καλά έκαναν και ανανέωσαν το συμβόλαιό του, διότι μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και αν χρειαστεί και αριστερό μπακ και στόπερ. Είναι παίκτης για τρεις θέσεις και όποτε παίζει δίνει και την ψυχή του. Ούτε μούτρα όταν μένει στον πάγκο, ούτε γκρίνια, ούτε τίποτα. Μπαίνει μέσα και σκίζεται και για αυτό έμεινε.

Πηγή: sdna.gr

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Μία φανέλα, που ζυγίζει τόνους και είναι Παναθηναϊκός!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1/