Ο μάνατζερ του Βέλεθ τον πρότεινε στην Αλ Φατέχ!

Το μπλέξιμο που έχει προκαλέσει ο μάνατζερ του Βέλεθ στον Παναθηναϊκό και όλο το παρασκήνιο αναφορικά με την υπόθεση.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο Ισπανός Αλβάρο Βιθκαϊνιο, είναι εκείνος που πρότεινε τον πελάτη του στην Αλ Φάτεχ, γνωρίζοντας ότι τα χρήματα που μπορεί να πάρει ως συμβόλαιο εκεί ένας ποδοσφαιριστής είναι προφανώς περισσότερα σε σχέση με τις 300-400 χιλιάδες που θα παίρνει στην Ελλάδα.

Επιπλέον, για να παρθεί το «πράσινο» φως και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια στάδια αξιολόγησης. Ε, αυτά τα στάδια ο Βέλεθ τα πέρασε και ο μάνατζέρ του έκανε ξεκάθαρο στους Άραβες πως θα αναλάβει αυτός εξ ολοκλήρου τις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, «η πρόταση των 200.000 ευρώ» που έχει γίνει στον Παναθηναϊκό –και απέρριψαν φυσικά οι πράσινοι- είναι από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και όχι από την ομάδα της Σ. Αραβίας.

Η διοίκηση της ομάδας που προπονεί ο Γιώργος Δώνης έδωσε στον μάνατζερ του Βέλεθ χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας για να τελειώσει, είτε έτσι είτε αλλιώς, η υπόθεση.

Σε περίπτωση που η υπόθεση κλείσει αρνητικά γι’ αυτούς θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις από Ισπανία και Τουρκία.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ο μάνατζερ του Βέλεθ τον πρότεινε στην Αλ Φατέχ!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b5%cf%81-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b8-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/