Τι ισχύει με Ιβάν Νάσμπεργκ

Τα δεδομένα για τον Νορβηγό στόπερ

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο στόπερ να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο, όμως ο Νορβηγός αμυντικός είναι αναγκασμένος να υποστεί τα… τερτίπια της Βαλερένγκα.

Οι Νορβηγοί πιέζουν τον Νάσμπεργκ να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει τον Ιούλιο και στη συνέχεια να αποχωρήσει για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, κάτι που όπως είναι φυσικό βρίσκει αντίθετο τον Νάσμπεργκ.

Ο Νορβηγός στόπερ από την πλευρά του πιέζει την Βαλερένγκα, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η άφιξη του Νάσμπεργκ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Ο παίκτης είναι κλεισμένο από τον Δικέφαλο, έχει υπογράψει το συμβόλαιό του και απλά περιμένει να τελειώσουν τα… τερτίπια των ανθρώπων της Βαλερένγκα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Τι ισχύει με Ιβάν Νάσμπεργκ.



source https://sport.news-24.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bd-%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ba/