Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς του Αλκαζάρ

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ στην Λάρισα και την ισοπαλία με 1-1.

Ζ.Ζίβκοβιτς: Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά, έπαιξε πολύ με τα πόδια, όχι πάντα με ασφάλεια. Ολιγωρεί και δέχεται γκολ στην κλειστή γωνιά του στο 1-0.

Λύρατζης: Πειστικός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα στα ανεβάσματά του.

Μιχάι: Είχε νεύρο και εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αποφασιστικός στις αμυντικές του παρεμβάσεις, προσπάθησε και βοήθησε στην ανάπτυξη.

Ίνγκασον: Σημαντική η επιστροφή του στο βασικό σχήμα. Έδειξε ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, κουβάλησε μπάλες προς την επίθεση, ικανοποιητικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τέιλορ: Έπαιξε με ανάποδο πόδι στα αριστερά κι αυτό επιδείνωσε την κατάσταση. Δεν μπόρεσε να βγάλει συνεργασίες, λάθη σε πάσες και κοντρόλ. Βελτιώθηκε κάπως όταν μετακινήθηκε στα δεξιά.

Σβαμπ: Ήταν απαραίτητες οι δημιουργικές του ενέργειες για να ξεκλειδώσει η επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ αλλά λίγες φορές κατάφερε κάτι καλό. Μακριά από τον καλό του εαυτό.

Εσίτι: Περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς πάντα να είναι αποτελεσματικός. Είχε λάθη στις μεταβιβάσεις.

Ελ Καντουρί: Δεν βρήκε συμπαραστάτη στα αριστερά και λίγες ήταν οι φορές που βοήθησε στην δημιουργία. Με λάθη και αυτός.

Μουργκ: Περιορίστηκε στην εκτέλεση των στημένων, τα οποία ήταν καλοχτυπημένα αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Θα μπορούσε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση στο 33’. Λίγα πράγματα σε ροή αγώνα.

Σφιντέρσκι: Έπαιξε λίγο πιο πίσω από τον Άκπομ, συμμετείχε στην δημιουργία, είχε μερικές τελικές προσπάθειες. Είχε πιο γρήγορες αποφάσεις στο δεύτερο μέρος.

Άκπομ: Συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις, δεν δημιούργησε καταστάσεις, δεν μπόρεσε να τελειώσει καν τετ α τετ στο 37’, αστόχησε από τα δυο μέτρα στο 55’.

Σίντκλεϊ: Δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Κούρτιτς: Πήρε αμέσως πρωτοβουλίες, έβγαλε προσωπικότητα, και τελικά πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 95’ με εκτέλεση φάουλ.

Α.Ζίβκοβιτς: Έδωσε ζωντάνια και ενέργεια στην πλευρά, έτρεξε, απασχόλησε.

Μπίσεσβαρ: Δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω σε επίπεδο δημιουργίας.

Κούτσιας: Δεν πρόλαβε να φανεί στα λεπτά που έπαιξε.

πηγή: inpaok.com

Original article: Η απόδοση των παικτών.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3A456Rl