«Ψυχορραγεί” η “Βασίλισσα

…δεν είναι σχήμα λόγου, ούτε «παραίσθηση» λόγω ΣΤΕΒΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ, που η ζωή του 32χρονου παλικαριού “κρέμεται” σαν από το δυκτάκι μπασκετικού καλαθιού…

• ΓΙ΄ΑΥΤΟ «ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ» για μια νίκη-θαύμα στην αποψινή μονομαχία, με τον ασύγκριτα πληρέστερο «συστημικό» ΠΡΟΜΗΘΕΑ – του «καθεστωτικού» νεοπολουτίζοντα, προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου (καλοδεχούμενου, για ειλικρινή φιλοξενία), «στο αλώνι» των «ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ»!

«Ενωσίτες, ο «ένας σαν κι εσάς», ΝΕΟΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΟΣ (γέννημα-θρέμμα του πνεύματος, του περιεχομένου και του νοήματος, που συμβολίζονται από την αθάνατη «φάτνη μας», την «ΦΩΚΩΝ @ ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑΣ», σας καλεί, ακούστέ τον: «ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΥΟ- ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ «ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ»!

@@@ ΣΑΒΒΑΤΟ πρωϊ, 4-12-21, + Βαρβάρας μεγαλομάρτυρος, Ιωάννη Δαμασκηνού – ΔΙΕΘΝΗΣ ημέρα Γατόπαρδου – ΚΑΤΑ το 1821: οι επαναστάτες επιχειρούν αιφνιδιαστική έφοδο, αλλά αποτυγχάνουν να καταλάβουν το φρούριο του Ναυπλίου. 1821: Οι Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες αναγκάζονται να λύσουν την πολιορκία της Άρτας, λίγο πριν να φτάσει ο Κιουταχής.


@@@ ΕΝΑ από τα 6.301 τελευταία κρούσματα Κορωναϊού, προέρχεται από το μπασκετικό τμήμα της έτσι κι αλλιώς πολυβασανισμένης ΑΕΚ. Οι διασωληνωμένοι είναι 694, οι θάνατοι 97.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

• ΤΩΡΑ, παραμονές του αγώνα με ένα από τους … “Bad 7” (δεδομένου, ότι δεν ισχύει πιά το “Big 4”, λόγω της ουσιαστικά απόσυρσης της μοναδικής ανεξάρτητης, ανένταχτης, άσχετης με το «Τρούμπα= Νο 2 Παράγκα), περήφανης ΑΕΚ, που σιχάθηκε τα Κλατεντμπεργκικά και τις ανίερες συμμαχίες) , δηλαδή τον παό (οι άλλοι «κακοί»- στραβοί- ανάποδοι, πωρωμένοι, οργανωμένοι «αντιΕνωσίτες» είναι οι οσφπ,παόκ, aris, οφι, απόλλων, ατρόμητος ) η Ουεφαφίφα τελεσιγράφησε στην «Ολύμπου και Πάτμου», για τον διακανονισμό του προστίμου (από παραβάσεις στο διάστημα 2014-18) ύψους …1,5 εκατομμυρίου (στο οποίο θα προστίθεται ένα 10% κατά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της από την επόμενη αγωνιστική σεζόν)! ΕΙΔΑΝ κι ΑΠΟΕΙΔΑΝ, πως δεν της τσάκισαν τα νεύρα, με την απόπειρα μετάθεσης του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής σε ημέρα, που θα βόλευε τους επικεφαλής της «Μπαντ Σέβεν» κι έβαλαν σε λειτουργία την «κρεατομηχανή της Νιόν», τόσο με «διατεταγμένη αποστολή» προς το Ουγγρο-Ελληνικό (διόλου τυχαίας σύνθεσης) διαιτητικό συνονθύλευμα ..΄Οσο και για «συμφωνίες περί τα οικονομικά» (= κι εδώ σαν τα μπασκετικά bans;) …με την ελπίδα, πως θα ξεζουμιστεί κι άλλο η τσέπη του αντιστεκόμενου «Τιγρήσια», Δημήτρη Μελισσανίδη, και θα επιβραδύουν κι άλλο την ολοκλήρωση του γιγαντιαίου έργου «Αγιά Σοφιά»…

• ΚΑΤΑ την χθεσινή , επίσης ανιαρή, μονότονη, τετριμμένη αγωνιστική βραδιά της ολέθριας «Ευρωλίγδας των ολίγων-των πλουσίων- των δικτατόρων» ο Οσφπ , στο Καζάν , νίκησε στην παράταση, με 87-84 (καθοριστικά το τελευταίο 3ποντο του βουλγαρικής υπηκοότητας Βεζένκοφ – με οικτρά αποτυχημένο πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα- και η μια εύστοχη, από τις δύο βολές φάουλ, του Σλούκα, που πάλι … «δεν φόρεσε τα παπούτσια του Βασίλη Σπανούλη» κι έφτασε στα «9-4» από πλευράς αποτελεσμάτων… Οι «ερυθρόλευκοι» κι αυτή την φορά «είχαν μούρη» (χάρη στους αδελφούς Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλους), κάτι, που έχει στερηθεί πλέον ο Παό (με συντριβή 97-77 στη Μόσχα) αφότου ο σιφουνο-Δημήτρης ξεχαρμάνιασε από μπασκετικός , γιατί κόλλησε (παρότι κληρονόμος μιας λίαν πετυχημένης φαρμακοβιομηχανίας= «δημιούργημα ζωής» των αείμνηστων Παύλου και Θανάση) το μικρόβιο… «πολιτικός»! Με… τον «πολυπράγμονα» Λαμόνικα, Ιταλό διαιτητή (ποδοσφαιρικά θα ήταν Κλατενμπεργκικός Πορτογάλος ή Βασίλης Φωτιάς σε ματς της ΑΕΚ) …που κοντραρίστηκε με την α΄διαιτητή, την αμερόληπτη Γερμανίδα Πάντερ, υπήρχε ποτέ περίπτωση να μη κέρδιζε η ομάδα του Μπαρτζώκα (= 3η στον βαθμολογικό πίνακα, με σίγουρη την τελική παρουσία της στην ευνοϊκή 8άδα); Ο δε κουτορνιθο-Περόσεβτς (= το άκρον άωτον του Πάμπλο Λάσο της Ρεάλ, απέναντι στον «πράσινο» Πρίφτη) … «να πέρασε καλά , όμως οι «κόκκινοι» καλύτερα»; Μία ξεφτι(λι)σμένη διοργάνωση η συγκεκριμένη, την οποία διαρκώς… «εμβολιάζει» η «Μασωνία», για να εξυπηρετούνται τα μεγαλοσυμφέροντα (= έτη φωτός απέχοντα από εκείνα του κυρίως ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή της Α΄Εθνικής Ανδρών και ιστορικών ΚΑΕ, κυρίως της «Βασίλισσας»).

• ΤΕΛΟΣ η Γερμανίδα «λευκή καρχαρίας» από την Καγκελαρία. Παρέδωσε ο Διαβολο – Μέρκερ, σίγουρα το τελευταίο «χαίρετε»(= άντε χάσου») το άκουσε μέσα από τα εκατομμύρια τις κατάρες των Ελλήνων.

• Ο ΠΑΠΑΣ Φραγκίσκος στην Αθήνα. Ο Νίκος ΠΑΠΠΑΣ άπρακτος, λόγω τραυματισμού, στα «΄Ανω Λιόσια», όπου όλες οι φήμες συγκλίνουν στο ότι «μια νέα ΚΟΛΑΣΗ» έχει στηθεί για την ΑΕΚ, από τον «καθεστωτικό» Προμηθέα «του δεσμώτη χιλίων «συστημικών» …δεσμεύσεων, Βαγγέλη Λιόλιου».

• ΤΙ ΝΑ σε κάνουμε, βρε Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασες τα 801 γκολ, μετά και τα δύο στο Γιουνάϊτεντ – ΄Αρσεναλ 3-2; ΄Οσο κι αν είμαστε προσωπικοί θαυμαστές σου (και πως η εφετινή «Χρυσή Μπάλα» άξιζε στον συμπαίκτη του Σιμάνσκι μας, στην Εθνική Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι), «μας την χαλάει», πως είσαι συμπατριώτης των Πορτογάλων «Τρουμπα-Παραγκιτών» της διαιτησίας.

• ΣΤΟ ματς β΄παό – β΄ΑΕΚ 0-2 από τον γηπεδούχο είχαμε διακρίνει τον Βαγιαννίδη. Και να, που ευστοχήσαμε: ο νεαρός, που πέρασε και δεν ακούμπησε από την ΄Ιντερ, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι. Μας αρέσει-δεν μας αρέσει οι «πράσινου» έχουν την καλύτερη παράδοση «καλλιέργιας τριφυλλιών»., ολόκληρο «περιβόλι»…

• ΧΙΛΙΑ «ΜΠΡΑΒΟ» στην «Ολύμπου και Πάτμου», για … «ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ», με την οποία αντιμετώπισε το σκάνδαλο,που κυοφορήθηκε, για το «χωρίς ή διόλου με θεατές» αθηναϊκό ντέρμπι. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον πολιτικό χώρο γι΄αυτό κι αποφεύγουμε να αναρωτηθούμε-μέσω πυρακτομένων αιχμηρών καρφιών: « ΄Ενας, μα ένας ή μισός, έστω μισός, βουλευτής ή υφυπουργός ή υπουργός δεν ύπαρχει ούτε σ΄αυτή την κυβέρνηση, που να κυλάει στις φλέβες του μια «κιτρινόμαυρη» σταγόνα αίματος;»…΄Απαντες είναι (μεταφορικά) «αλλόχρωμοι» ή «αλλόθρησκοι»; Παντέρμη ΑΕΚ, ξέρουμε πού γεννήθηκες, πώς μεγάλωσες, αλλά με ολοσχερή την δυναμία μας, στην απορία «ΠΩΣ ΖΕΙΣ;». Και πόσο θ΄αντέξεις, βρε 98ΨΥΧΗ; Το «λείψανο» σου θέλουν να βάλουν στο «Αγια Σοφιά» ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ, «ΟΡΝΕΩΝ»!

Υστερόγραφο

…Εννοείται, ότι «σας χρωστάμε» τα κατά κανόνα κι αμίμητα «ΑΕΚ LIVEστικα ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ», όταν μάλιστα ο «΄Αγγλος Ασθενής» συνέχισε και για την 12η αγωνιστική τα ΠΙΣΩΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, με τον διορισμό ΓΙΑΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ(!!!), τώρα στις θέσεις των Πορτογάλων, οι «επανεκκινηθέντες», από τον ίδιο (Μαρκ), ΟΥΓΓΡΟΙ, Τόμας Μπόγκναρ, Μπάλας Μπούζας(= αμφότεροι στο παόκ-παό 2-1, κατά την περσινή 13η αγωνιστική, στις 20-12-20!) …ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (με ελληνικές ρίζες, ουγγροποιημένος κι από «τα μυστικά όπλα» του οσφπ στα ουεφακικά κυκλώματα!) …Αυτών , συνοδευομένων από τους «συστημικούς» του καθεστώτος «Bud 7», τον «Γεντι Κουλαμένο» με 3-3, από 0-3) Βασίλη Φωτιά (για 4ο, όπως ήταν στο Πορτογαλοκρατούμενο 2-2 της έκτοτε ξενοδιαιτητούμενης + με Σιδηρόπουλο Μονεμβασιακής Ριζούπολης)…Και τον Λασιθιώτη Βασίλη Νικολακάκη ( στο AVAR) όπου κατά την 1η αγωνιστική, στο ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0 (με Τζοβάρα- Φθιώτιδας, Συριανάκη-Χανίων, Ζαμπαλά-Ηπείρου, Μανούχο-Αργολίδας , Μπαλτά-Αχαϊας) πρωταγωνίστησε στο εξής απίθανο:

– ΜΕ ΤΗΝ «σκεπαστή» να συνθυματολογεί κατά του Μητσοτάκη, ο Λασιθιώτης το έπαιξε αντιστασιακός, παράστησε τον «πρωθυπουργοφρουρό» και ο αθεόφοβος προκλητικά ανέκοψε την ΑΕΚ με ένα ανύπαρκτο οφσάϊντ και με άλλη απανωτή λανθασμένη υπόδειξη του «ξεσήκωσε το γήπεδο»! Η μεγάλη χαρά του, πως με μία σημαιούλα «είχε υπερασπίσει …τα συμπατριωτικά πάτρια»!

– ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει ενδεχόμενο «Ενωσίτες» οπαδοί να επαναλάβουν και ό,τι κατά την περασμένη Πέμπτη( στο κυπελλικό ματς με την Κηφισιά) επιβλήθηκε ο διορισμός του Κρητικού και δη στο AVAR; Μη τυχόν και χρειαστεί να παρεισφρύσει, κατά της γηπεδούχου, αν ο VARίστας Κατάλανιν Κούλταρ δεν επιτελέσει το «καθήκον» του, δεν τηρήσει ό,τι στα αγγλικά γραμμένο «ξεβουλωμένο μήνυμα»;

@@@ ΘΑ επιστρέψουμε, ως την Κυριακή, στα αποδοκιμαστικά «ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ», που είναι πολλά κι αυτή την φορά. ΟΜΩΣ, για σήμερα, Σάββατο 4-12-21 «ας γίνουμε όλοι μαζί έ-ν-α-ς». Κι όσοι περισσότεροι(«ήμασταν δυό-ήμασταν τρείς- να γίνουμε χίλιοι δεκατρείς»να πάμε στο «΄Ανω Λιοσίων». Γιατί εκεί στην κυριολεξία η «Βασίλισσα» αγωνιστικά (κι όχι μόνο) «ψυχορραγεί». Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου κι επηρεασμένοι από το βαρύτατο περιστατικό, που το 32χρονο Σερβοπαλικάρι ΣΤΕΒΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ, «των 15 πόντων μας, κατά μέσο όρο» και χωρίς να έχουμε το δικαίωμα αντικατάστασαης του, λόγω των καταραμένων «Bans»της φίμπα, έχει περιθώριο «να δώσει μέσω μιας χαραμάδας του Θεού», την τρίτη, κατά σειρά, μάχη του, μήπως η με δυνάμεις, ακόμη, καρδιά του νικήσει τον «εγκέφαλο» , βγει από το «κώμα» και εισακουστεί η προσευχή της μάνας κι όλης της οικογένειας του, μαζί και απάντων των μπασκετικών, που νοερά του συμπαρίστανται.

• «ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ, ρε γαμώτο» ας δώσουμε απόψε (8μ.μν.) πνοή στην ελλιπέστατη, αποδεκατισμένη, από τραυματισμούς και τα «μπανς» ομάδα μας, κόντρα σε ένα αντίπαλο, του οποίου το σύνολο είναι πλήρες (= παικτικά, διοικητικά, παραγοντικά, διαιτητικά)…Μ΄ένα σπουδαγμένο οδοντογιατρό να έχει προτιμήσει την ευρείας πλουτοσυγκομιδής λεωφόρο της εστίασης και με «αναμμένη δάδα του» τον μπασκετικό «Προμηθέα» να βρίσκεται πλέον στο ζενίθ της επαγγελματικής, κοινωνικής , παραγοντικής καταξίωσης του. Ο Βαγγέλης Λιόλιος, που δεν έγινε αποδεκτή η επιθυμία του να αναλάβει την καλλιέργεια, την ανάδειξη και την εκμετάλλευση «των ακαδημιών της ΑΕΚ», τώρα (=απόψε) ασφαλώς θα φιλοξενηθεί με ειλικρίνεια στα «επίσημα» του «Άνω Λιοσίων»… Με σίγουρο,ότι μεταφορικά «θα μας κοιτάει αφ΄υψηλότατα»… Και φυσικά χωρίς να τον γνοιάζει, αν η «Βασίλισσα» υποφέρει, παραπαίει, κινδυνεύει κι έχει απόλυτη ανάγκη ακόμη κι από μια νίκη-σαν θαύμα, που θα της επιτρέψει την αίσθηση(κι όχι την ψευδαίσθηση), πως «κώμα είναι το τωρινό-εφετινό, θα το ξεπεράσει»…Και πως το «΄Ανω Λιόσια», έστω αργά, έστω στο

ΝεοΦιλαδέλφειος


πηγή: aek-live.gr

Original article: «Ψυχορραγεί” η “Βασίλισσα.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3ommCgv