Τα (καινούργια) παιδιά του Πειραιά – Νέα συμμαχία για Κούγια

Η ΑΕΛ διάλεξε στρατόπεδο

Σε ένα παιχνίδι που αγωνίζονταν η Λάρισα με τον ΠΑΟΚ ο πάλαι ποτέ παίκτης των Λαρισαίων και νυν υπηρεσιακός προπονητής τους Μιχάλης Ζιώγας προέβη σε λασπολογίες κατά του… Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Ζιώγας ανέφερε πως η διαιτησία του θύμισε εποχές της παντοκρατορίας (;;;) του Παναθηναϊκού όπου διαιτητές έλεγαν στους παίκτες των πρασίνων να πέσουν για να τους δώσουν πέναλτι. «Μήτσο πέσε θα σου δώσω πέναλτι» ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκτός ότι μάλλον θυμάται ότι τον συμφέρει, δε δίστασε να ενοχοποιήσει και τον Δημήτρη Σαραβάκο. Ένα όνομα το οποίο ο εν λόγος κύριος της ΑΕΛ δεν μπόρεσε ούτε κατά φαντασία να «αγγίξει» στα αγωνιστικά τους χρόνια.

Η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια ο οποίος (πλέον) είναι συνεργάτης και καλός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει μείνει κάπως πίσω στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά έχει μπει σε μία διαδικασία να εντάξει την ομάδα του κάτω από την «ομπρέλα» του Ολυμπιακού με δώρο το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Από την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν ο Ολυμπιακός Πειραιά, ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και ο Ολυμπιακός Λάρισας. Τελικά, όντως οι Πειραιώτες έχουν τη μεγαλύτερη ακαδημία στην Ελλάδα.

Βλέπετε, ομάδες σαν τη Λάρισα ζηλεύουν την πορεία που έχει ο Άρης από τη μέρα που εντάχθηκε σε αυτό το γκρουπ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην 1η κατηγορία το 2018 και από την πρώτη χρονιά βρίσκεται στο τοπ 5 με αποκορύφωμα την περσινή 2η θέση. Στο παρελθόν έχουμε ζήσει ανάλογες περιπτώσεις και με τον Αστέρα Τρίπολης του κύριου Μποροβήλου (τελικός κυπέλου 2013).

Αν ο κύριος Ζιώγας χρειάζεται μαθήματα ιστορίας ας τον ενημερώσει κάποιος ότι επί «πράσινης παράγκας» η Λάρισα πήρε το μοναδικό της πρωτάθλημα ενώ σε αυτά τα 17 χρόνια παντοκρατορίας του Παναθηναϊκού οι πράσινοι μέτρησαν 6 πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός 5, η ΑΕΚ 4 και από 1 οι ΠΑΟΚ, Λάρισα. Για ποία παντοκρατορία μιλάει;

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του. Ίσως, αυτό τον βοηθήσει να ανακαλέσει και να αλλάξει το «Μήτσο πέσε» με «Αλέκο, Στέλιο (κλπ) πέστε».

Υ.Γ. Τα παιδιά του Πειραιά σε διασκευή που συμμετέχουν ένας παραγωγός παλετών, ένας δικηγόρος, ένας πρώην διαιτητής και με τη φιλική συμμετοχή ενός… καναλάρχη.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Τα (καινούργια) παιδιά του Πειραιά – Νέα συμμαχία για Κούγια.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3Ex0F4a