Ανδρεόπουλος: «Είμαστε πεισματάρηδες οι Παναθηναϊκοί και θα θέσουμε έναν νέο στόχο»!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε μια πρώτη αναδρομή δηλώνοντας συγκινημένος για όσα έχει περάσει η ομάδα του εδώ και 10 χρόνια, και έδωσε ραντεβού μετά το ματς της Τετάρτης για να πει περισσότερα σχετικά με έναν… νέο στόχο!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος κάνοντας μία αναδρομή στα όσα πέρασε η ομάδα του τα προηγούμενα δέκα χρόνια: «Το ματς με τη Μακάμπι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Μας αξίζει αρκεί να παίξουμε καλά. Αυτή η πρόκριση για εμάς σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Μετά από δέκα χρόνια η διοίκησή μας πήρε την απόφαση να αγωνιστούμε στα κύπελλα Ευρώπης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στον αγωνιστικό χώρο κάθε χρόνο καταφέρναμε την έξοδό μας στην Ευρώπη, η διοίκηση αυτή τη φορά μας έδωσε το δικαίωμα να παίξουμε. Με το καλό να έρθει η πρόκριση και θα πω πολλά περισσότερα. Πριν από το πρώτο παιχνίδι μία παρέα ανθρώπων ήμασταν πολύ συγκινημένοι γιατί ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει εδώ και πολλά χρόνια.

Είχαμε θέσει ένα στόχο κάποτε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ζωντανό μέσα από πολλές δυσκολίες, το πετύχαμε, το καταφέραμε. Θέσαμε έναν στόχο, ο Παναθηναϊκός να είναι ισάξιος διεκδικητής του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε εδώ, είμαστε ισάξιοι διεκδικητές του πρωταθλήματος. Θέσαμε στόχο η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη και το καταφέραμε. Θα θέσουμε έναν καινούργιο στόχο και θα τον πετύχουμε κι αυτόν. Γιατί είμαστε πεισματάρηδες και Παναθηναϊκοί».

Για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης σχολίασε: «Η επίθεση και το μπλοκ ήταν σε υψηλά επίπεδα. Η υποδοχή μας ήταν σε καλό σημείο εκτός από κάποια διαστήματα. Εκεί αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο τρίτο σετ. Γενικά λειτούργησε καλά η ομάδα. Είναι μία καλή νίκη.  Δε μπορούμε να απομονώσουμε κανένα στοιχείο στο βόλεϊ. Πρέπει να λειτουργήσουν όλα σωστά».

Για τον Θανάση Πρωτοψάλτη: «Ο Πρωτοψάλτης τη Δευτέρα μπαίνει κανονικά με την ομάδα. Την Τετάρτη θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει αν χρειαστεί σε κάποιες φάσεις»

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ανδρεόπουλος: «Είμαστε πεισματάρηδες οι Παναθηναϊκοί και θα θέσουμε έναν νέο στόχο»!.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3DpOu7T