Καπογιάννη: «Παίξαμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου – Aπό το πάνω ράφι η Κάιζερ»

Ικανοποιημένη από την εμφάνιση και την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Χατάισπορ εμφανίστηκε η Ελένη Καπογιάννη, που έπλεξε το εγκώμιο της Λινέτα Κάιζερ.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελληνίδα τεχνικός: «Βρεθήκαμε σε εκπληκτική μέρα επιθετικά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην ζώνη τους, για αυτό και η αντίπαλη ομάδα άλλαξε την άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο και μας πίεσε περισσότερο. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα και όταν φάνηκε η κούραση κάναμε κάποια λάθη. Αλλά έπρεπε να μείνουμε πιστές στο πλάνο μας και στις εντολές μας. Κάναμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Το οφείλαμε στους οπαδούς και τους εαυτούς μας, γιατί δεν είναι για 30 πόντους αυτή η ομάδα. Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας και την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας».

Για την προσθήκη της Κάιζερ: «Είναι μία παίκτρια από το πάνω ράφι, πάρα πολύ ποιοτική. Ήταν άρρωστη και είχε κάποια προβλήματα στην ομάδα της. Αν βρεθεί στην φόρμα της θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το ντεμπούτο της. Πιστεύω ότι δίνει άλλη ώθηση, είναι ένα κορμί που δεν το είχαμε και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το πότε θα παίξει στην Ελλάδα: «Δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Θα το δούμε αργότερα».

Για το τι κρατάει από το φετινό Eurocup: «Ο Παναθηναϊκός κρατάει την μαχητικότητά του και ότι παρόλο που υπολειπόμασταν σε ρόστερ και μπάτζετ δείξαμε μέταλλο. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό κρατάμε και σε αυτό χτίζουμε».

Για την υπόλοιπη σεζόν: «Ευτυχώς τώρα θα μπορέσουμε να προπονηθούμε σαν ομάδα. Το στερηθήκαμε λόγω ταξιδιών και covid. Η ομάδα ήταν πιο απροπόνητη. Θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Σίγουρα θα βοηθήσει και το ρεπό που έρχεται. Θα έχουμε μία φουλ εβδομάδα προπόνησης. Η Χατζηνικολάου παίζει τραυματισμένη, να μπουν και τα υπόλοιπα κορίτσια περισσότερο».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Καπογιάννη: «Παίξαμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου – Aπό το πάνω ράφι η Κάιζερ».



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3dh2rKI