Σαν μπανιστιρτζής…

Τα τελευταία 30 χρόνια, πρέπει να χτίζουμε σταθερά ανά πενταετία, νέα γήπεδα σε 2-3 περιοχές κάθε φορά.

Σε αυτήν την mega επένδυση, που θα πρόκειται για μια εκ των μεγαλύτερων αστικών παρεμβάσεων Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας στην σύγχρονη ιστορία και που υπόσχεται μετατόπιση του χάρτη, ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιείται.

Η Διπλή Ανάπλαση δεν γίνεται για τον Παναθηναϊκό και η πολιτεία δεν της καίγεται κανένα καρφί για να φτιάξει γήπεδο στο τριφύλλι. Δεν προσπαθεί να χωρέσει η ΔΑ στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά το αντίστροφο. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει τον ρόλο του, για να μην χαλάσει. Κι άλλοτε θα χαίρεται όταν θα ακούει για τα εκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης κι άλλοτε θα κλαίει όταν θα ακούγεται πως η χρηματοδότηση παγώνει.

Οι διοικήσεις του δεν καθορίζουν εξελίξεις. Απλώς συμμετέχουν ως πιόνια ενός αμιγώς επιχειρηματικού πρότζεκτ. Δεν έχουν καμία δυναμική και δεν ασκούν καμία επιρροή.

Απλά σαν μπανιστιρτζίδες, παίρνουν μάτι και παρακολουθούν δίχως να μπορούν να συμμετάσχουν…

ΥΓ: Όσσ credits δεν πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός εάν γίνει ο Βοτανικός, τόσο χρέωμα δεν πρέπει να φάει εάν δεν γίνει. Γιατί πολύ απλά δεν εξαρτάται τίποτα από αυτόν.

ΥΓ2: Όσο δεδομένο είναι πως ο Ελαιώνας παραμένει μια αναξιοποίητη περιοχή, που έχει προοπτική να πάρει ζωή, τόσο δεδομένο είναι πως το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ θα μαραζώσει εάν δεν υπάρχει ούτε ο Παναθηναϊκός να το συντηρεί, έστω και μια στο τόσο.

ΥΓ3: Τα δισέγγονα μας ίσως αξιωθούν να ζήσουν το νέο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού. Εάν μετά τον Αλαφούζο δεν προκύψει κάτι χειρότερο του και πάει λέγοντας. Ναι, τόσο αισιόδοξος…

πηγή: panathinaikospress.com

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Σαν μπανιστιρτζής….



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3xYk0IT