Απίστευτος διασυρμός για την Γιουνάιτεντ! (video)

Την… βασάνισε η Γουότφορντ

Την «τελείωσε»: η… ταπεινή Γουόφορντ έκανε πάρτι στο αγωνιστικό κουφάρι της Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ, τη διέσυρε με 4-1 και την άφησε να βλέπει με κυάλια την κορυφή της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν για ακόμα μια φόρα τραγική, με μοναδική εξαίρεση τους Φαν Ντε Μπέικ, Κριστιάνο, Ντε Χέα και ηττήθηκε εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Γουότφορντ με 4-1 και πλέον ο Σόλσκιερ είναι στα.. σχοινιά. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει η εικόνα της Γιουνάιτεντ μένει ίδια αυτή τη φορά η ομάδα του Νορβηγού διασύρθηκε στο Vicarage Road από την Γουότφορντ, που έκανε πάρτι μέσα στο γήπεδο και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το… όνειρο τίτλου για τους «κόκκινους διαβόλους» να τελειώνει σήμερα.

Η κακή μέρα από το… πρωί φαίνεται και οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 11ο λεπτό ο «άγιος» Ντε Χέα, έσωσε δύο φορές το πέναλτι του Σαρ το οποίο έκανε ο ΜακΤόμινεϊ. Ωστόσο στο 28′ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του Κινγκ, ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου o Ισμαΐλα Σαρ, πήρε εκδίκηση για το διπλό χαμένο πέναλτι με γκολ στο 44ο λεπτό.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ έκανε αλλαγές με τον Φαν Ντε Μπέικ να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να δείχνει με το καλημέρα στον Σόλσκιερ την αξία του, καθώς ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και μείωσε μετά από ασίστ του Κριστιάνο σε 2-1 στο 50ο λεπτό όμως…

Όμως παρά την καλή αρχή στο δεύτερο μέρος ο γκαφατζής, Μαγκουάιρ, έκανε ανόητο φάουλ, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μη μπορούν να φτάσουν στην πολυπόθητη ισοφάριση. Σαν να μην έφτανε αυτό οι «σφήκες» του Ρανιέρι, ξαναχτύπησαν στις καθυστερήσεις και με τους Πέδρο και Ντένις, μετέτρεψε το παιχνίδι σε θρίαμβο επί των «κόκκινων διαβόλων» που πλέον βρίσκονται στο -12 από την κορυφή με παιχνίδι περισσότερο.

πηγή: inpaok.com

Original article: Απίστευτος διασυρμός για την Γιουνάιτεντ! (video).



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3oJTmiY