Να συνεχίσει το αήττητο σερί θέλει κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός (video)

Δύο 24ωρα απομένουν για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Τέσσερα χρόνια και σχεδόν 1.000 αγωνιστικά λεπτά έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Ένωση υποδέχεται τους Πειραιώτες με σκοπό να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να τους φτάσει στους 23 βαθμούς.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί 11 αγώνων του με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ένωση, χωρίς τον Πιερ Κούντε που ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό του.

Ο Αργύρης Γιαννίκης από την άλλη είδε τον Τζαβέλλα να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολη.

Την ίδια ώρα, οι κύριοι Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος δεν θα έχουν το δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ κατά της ποινής που τους επέβαλε η Super League.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκίμασε σύστημα με δύο επιθετικούς ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, τον Καρλίτος και τον Παλάσιος, την ώρα που στη διάθεσή του Σέρβου τεχνικού τίθεται και ο Ρούμπεν.

πηγή: rednews.gr

Original article: Να συνεχίσει το αήττητο σερί θέλει κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός (video).



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3kOMKys