Ανεβαίνουν οι ρυθμοί εν όψει ντέρμπι (video)

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγα 24ώρα πριν από την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε μία επίσκεψη γεμάτη νόημα και μηνύματα και επί της ουσίας έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι η περίοδος που ξεκινάει είναι η πιο κρίσιμη της σεζόν. Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης να βρίσκει τους «ερυθρόλευκους να έχουν μπροστά τους τα μεγάλα παιχνίδια με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε.

Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά είναι απολύτως υγιείς και μοναδικό ερωτηματικό ενόψει ΑΕΚ είναι ο Πιερ Κουντέ, ο οποίος έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκαν και υπολογίζονται από τον Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διευθύνει ο Πορτογάλος Βερίσιμο.

Χωρίς ντέρμπι το Κύπελλο
Δεν προέκυψε ντέρμπι στην κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και Άρης θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε Βόλο και ΟΦΗ, ενώ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν ομάδες της Super League 2.

Συνοπτικά τα ζευγάρια: Λάρισα – ΠΑΟΚ, Άρης – ΟΦΗ, ΑΕΚ – Κηφισιά, Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός – Βόλος, Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία – Ιωνικός, Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός.

Ρούμπεν και Παλάσιος τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τη Λαμία.

Τέλος, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε να καλύψει την οφειλή των 31.000 ευρώ της παλιάς ΠΑΕ Άρης και θα την εξοφλήσει στην οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη.

πηγή: rednews.gr

Original article: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί εν όψει ντέρμπι (video).



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3crlGRf