Παναθηναϊκός Β: Με Χριστογεώργο κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας

Στην αποστολή για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής συμπεριλήφθηκε ο Χριστογεώργος αντί του Ξενόπουλου. Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές Βονόρτα.

Έτοιμος για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στη Super League 2, είναι ο Παναθηναϊκός Β. Οι Πράσινοι θα αναμετρηθούν με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο δημοτικό στάδιο Ασπρυπύργου. Ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς όπου οι Πράσινοι θα αναζητήσουν τη δεύτερη νίκη τους.

Εκπλήξεις ιδιαίτερες δεν υπήρξαν. Αντί του Ξενόπουλου, αυτή τη φορά κάτω απ’ τα δοκάρια θα είναι ο Χριστογεώργος. Με τους νεαρούς τερματοφύλακες να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο μέσω του συγκεκριμένου rotation που γίνεται.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε η παραμικρή προσθήκη απ’ την πρώτη ομάδα, καθώς όπως κόντρα στην Καλαμάτα έτσι και τώρα, παίκτες όπως ο Σιδεράς κι ο Ενγκμπακοτό, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι με τακτική.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Πάνκα και Σερπέζης, ενώ ο Νταμπίζας έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Σουρδής συνέχισε την αποκατάσταση του.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Βονόρτας για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας:

Χριστογεώργος, Οικονομάκης, Αντωνίου, Ρόμπι, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αθανασακόπουλος, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Σαρδέλης, Σέχου, Τσιριγώτης, Ματσαδές.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Παναθηναϊκός Β: Με Χριστογεώργο κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3CXyVEj