Να κλείσει τη χρονιά με πρόκριση!

Σήμερα (22/12, 17:00) ο αγώνας του ΠΑΟΚ

Η τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί σήμερα (22/12, 17:00) στο άδειο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα υποδεχθεί την Λάρισα για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στους προημιτελικούς του θεσμού, με μόνο στόχο την διεκδίκηση του τροπαίου. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να αγωνιστεί καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο Αλκαζάρ, χάρη στο γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φινάλε του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» φιλοδοξούν να κερδίσουν, κάνοντας παράλληλα μια καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρουσιαστεί σήμερα με αλλαγές, καθώς οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τέιλορ, Καντουρί και Ολιβέιρα. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Αλεξάντρου Μίτριτσα, ο οποίος ήταν ανέτοιμος στα προηγούμενα παιχνίδια.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, έχοντας ως βοηθούς του Μυωσιάδης και Σακκάς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φωτιάς. Αξιοσημείωτο είναι πως θα υπάρχει και VAR σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Τζοβάρα να ορίζεται σε αυτή τη θέση. Βοηθός του θα είναι ο Πετρόπουλος.

πηγή: inpaok.com

Original article: Να κλείσει τη χρονιά με πρόκριση!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7/