Οι δύο που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τον ΠΑΟΚ και τους Λουτσέσκου-Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ είναι βαριά άρρωστος, βρίσκεται στην εντατική καλωδιωμένος με τα ηλεκτροσόκ να έρχονται το ένα μετά το άλλο, αλλά έως τώρα κανένα από αυτά δεν έχει κάνει τον… ασθενή να ξυπνήσει. Ο σφυγμός όλο και μειώνεται και σχεδόν έχει γίνει ευθεία γραμμή. Ίσως όμως ο ποδοσφαιρικός θάνατος να έχει έρθει εδώ καιρό.

Ο Δικέφαλος δεν κοίταξε ποτέ την αλήθεια κατάματα. Έκρυβε τα προβλήματα του κάτω από το πατάκι, αλλά όσο μεγάλο και αν είναι αυτό δεν μπορεί να τα κρατήσει από κάτω του, όταν προστίθενται συνεχώς κι άλλα. Ποια είναι η αλήθεια; Ότι έγιναν λάθη, πολλά λάθη.

Οι ανανεώσεις ξανά και ξανά της φουρνιάς του νταμπλ ήταν ένα από αυτά σαφώς. Προσοχή δεν μιλάω για όλους! Το σύγχρονο ποδόσφαιρο βασίζεται στην ταχύτητα, την ένταση και φυσικά το ταλέντο την τακτική. Αν δεν έχεις τα δύο πρώτα, η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια γερασμένη ομάδα, που δείχνει πως έχει αδειάσει, από δυνάμεις, αλλά ίσως και από κίνητρο. Το νέο αίμα δεν ήρθε ποτέ και ακόμα και κάποιοι από αυτούς που ήρθαν στην Τούμπα δεν έχουν αποδείξει έως τώρα πως είναι αυτό που έψαχνε ο Δικέφαλος σε προσωπικότητα και ποιότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

πηγή: inpaok.com

Original article: Οι δύο που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3y06h4o