Έλαμψαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ! (videos)

Ξεχώρισαν Ζίβκοβιτς-Σφιντέρσκι, ήρωας ο Μιχαηλίδης

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία των διεθνών του ΠΑΟΚ στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ξεχωρίζουν.

Ο Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού στην τρομερή ανατροπή των Σέρβων μέσα στην Πορτογαλία και πανηγύρισε την πρόκριση στο Mundial που θα διεξαχθεί στο Κατάρ σε περίπου έναν χρόνο.

Θετικότατη ήταν και η παρουσία του Κάρολ Σφιντέρσκι, αφού ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ σημείωσε ακόμη ένα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, συνεχίζοντας με το πόδι πατημένο στο γκάζι.

Σκόρερ χρίστηκε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που εξελίχθηκε σε ήρωα για την Εθνική Ελπίδων, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 απέναντι στην Ισλανδία, διατηρώντας ολοζώντανες τις ελπίδες για πρόκριση.

Γκολ σημείωσε και ο Γιώργος Κούτσιας, που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς από την πλευρά του πήρε φανέλα βασικού στη νίκη της Σλοβενίας με 2-1 απέναντι στην Κύπρο, ενώ βασικός αγωνίστηκε και ο Ενέα Μιχάι στο 1-0 της Αλβανίας απέναντι στην Ανδόρα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Έλαμψαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ! (videos).



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3qJK1dB