Μπάγερν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Συνεχίζονται τα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (18/11, 21:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο αποκαρδιωτικό 2-8 ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το «Τριφύλλι» έρχεται από 12 σερί εκτός έδρας ήττες και 4 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πιο πρόσφατο… στραβοπάτημα αυτό στο Κάουνας, όπου ηττήθηκε από την ουραγό Ζαλγκίρις.

Απαραίτητη η αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού, που καλείται απόψε να δείξει ένα πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Τζάμπολ στο Μπάγερν – Παναθηναϊκός στις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Μπάγερν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Η πιο μεγάλη στιγμή είναι η Ευρωλίγκα. Ήταν η πρώτη μου χρονιά. Πιστεύαμε ότι θα γίνεται για πάντα αυτό. Υπήρχαν τότε κάποια σημάδια στη σεζόν 2011/2012 ότι θα έχουμε θέματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεμένη ομάδα, είχε κορμό, είχε μία κουλτούρα που ξεκινούσε από τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ. Οι νέοι έπρεπε να μπουν σε αυτό το κλίμα.

Εκεί βοηθούσε ο Ομπράντοβιτς και οι πιο έμπειροι. Αυτό λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Δεν κρατά έναν κορμό και αυτό δυσκολεύει στο να κάνεις μία μεγάλη επιτυχία». Αυτά σχολίασε ο Ίαν Βουγιούκας για τον φετινό Παναθηναϊκό και το τι λείπει.

πηγή: newspao.gr

Original article: Μπάγερν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3Cw6QmZ